Teckning som grund till min design

Teckning som grund till min design

Att utveckla tecknandet har jag som ett långsiktigt mål. Ett mål som hela tiden flyttas fram för att ytterligare trigga till nya mål och förbättringar.

Bilden kommer från boken Charles Bargues - Drawing Course. Kanske inte den mest inspirerande boken om att utveckla sitt tecknande. Men alldeles nyligen gav jag mig själv löftet om att kontinuerligt teckna och utmana mig själv mer.

I sommar är jag en av deltagarna i figurteckning på skolan SARA -The Swedish Academy of Realist Art i Simrishamn. Det kommer bli givande och fantastiskt roligt!

@sara_academy
https://www.swedishacademyofrealistart.se/

Min design skapar jag utifrån mina akvareller som jag fotograferar av och justerar, frilägger, designar mm i datorn för att skapa de mönster eller design jag önskar samt att det ska passa de underlag och original som produkten kräver.

På tessenarsson.se kan du se mina mönster och motiv på produkter inom inredning till hem och arbetsyta.

Nu under våren kommer fokus att ligga på figurteckning främst. Du kommer kunna se mer av det på mina sociala medier och här i bloggen.

Följ gärna @tessenarssondesign på Insta och Pintrest.

/Tess

 

 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar